Game of Thrones

Премиерата на свръх-очаквания четвърти сезон на „Игра на тронове” бавничко наближава, но истината е, че все още е относително далеч – първият епизод ще се появи по екраните на 6 април – и имаме цели два месеца, през които да се баламосваме и да притъпяваме нетърпението си.

Сега обаче HBO направиха тази ни задача още по-трудна, след като вчера разпространиха едно изключително любопитно видео зад кулисите, което разпалва интереса ни още повече. Видеото е озаглавено „Ice and Fire: A Foreshadowing” и за разлика от доста подобни промота, е с дължина цели 15 минути. 15 минути, в които ще видите доста нови кадри, ще се запознаете с новите герои, локации и събития и ще видите какво се крие в бъдещето на добре познатите ви образи.

Въпреки голямото количество информация, видеото не е от най-спойлърските. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=J5iS3tULXMQ

Както казахме и при дебюта на първия официален трейлър, след умопомрачителното (особено за тези, които не са запознати с творчеството на Мартин) развитие на историята в края на миналия сезон, очакваме интересът към сериала тази година да е огромен и той да привлече най-голямата си зрителска аудитория до момента. И познавайки изходния материал, сигурни сме, че новият сезон няма да разочарова нито верните си привърженици, нито новоспечелените си фенове.

Премиерата на първия от новите 10 епизода от четвърти сезон на „Игра на тронове”, които ще покриват втората половина от третия роман от поредицата, озаглавен „Буря от мечове”, ще дебютира на 6 април 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *