Малко са ви сериалите, които гледате и очаквате? Ето ви още един (евентуален).

Създателят на модерната класика „Досиетата ХКрис Картър се завръща на малкия екран с нов фантастичен проект озаглавен „The After”. Той е част от втората вълна от плана на Amazon да се намесят сериозно на пазара със сериалите – план, който миналата година претърпя сериозен неуспех – и в момента съществува само като пилотен епизод. Той ще бъде разпространен безплатно онлайн и зрителите ще решат дали да бъде одобрен за цял сезон или да погине, както се случи със „Zombieland”, на който разчитахме, а се оказа пълна трагедия.

За какво става дума? Ами, Крис Картър и Amazon пазят подробностите в тайна и знаем единствено, че „The After” ще представлява постапокалиптична драма, в която „осем непознати са събрани от неизвестна сила и трябва да обединят сили, за да оцелеят в един враждебен и непредвидим свят”. Ето какво казва Картър за пазенето на тайни и за естеството на сериала.

„Много съм суеверен по въпроса с говоренето за проектите, по които работя, преди да съм ги завършил, а е и по-забавно, ако има мистерия. Затова нека само да кажа, че това ще е сериал, който ще изследва човешките слабости, възможности, терор и триумфа на духа.”

С две думи, празни приказки. Вижте първия трейлър, който може да ви даде далеч по-добра представа какво да очаквате.

http://www.youtube.com/watch?v=2vx_I8OMDdk

Да, и трейлърът не дава никакви отговори, така че ще трябва да почакаме пилота. Като почитатели на Крис Картър (все пак сме огромни фенове на „Досиетата Х” и  отчасти на „Милениум”) имаме твърдо намерение да гледаме пилота, а ако го одобрят за цял сезон – и сериала. Пък и тийзърчето не изглежда толкова евтино, колкото се опасявахме.

Премиерната дата на пилотния епизод на „The After” все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments