Робърт де Ниро продължава да изненадва с избора си на роли – появава се неочаквано в проекти, които изглеждат като нискобюджетни и/или попадат в категорията “B”-movies. Точно на такъв прилича „The Bag Man”, в който за съжаление виждаме да се похабява тааланта и на още един стойностен актьор – Джон Кюсак.

Може и да сте чували, че подобен филм ще се прави – преди няколко години проектът се е наричал „Motel”, а историята си е като на съвсем „стандартно” криминале – всичкият екшън се вихри около една чанта, която е забранено да се отваря и сигурно е пълна с пари. Както се полага на жанра, има и фатална мадама – ролята е разпределена на Ребека да Коста, а единственото положително нещо може би ще се окаже участието на Криспин Глоувър, който (обикновено) се „обзавежда” с интересни персонажи-шантавеляци.

От всичко казано/видяно дотук май най-много печели режисьорът Дейвид Грович, който е дебютант, а пък има шанса да работи с имена като де Ниро и Кюсак… Филмът тръгва на ограничен брой екрани в Щатите на 28 февруари. А ако ни подмине – няма да плачем…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *