Penny Dredful

След няколко кратки тийзъра най-накрая дойде време и за пълния трейлър на изключително очаквания „психо-сексуален хорър сериал” на Джон Лоугън и Сам Мендес „Penny Dreadful”, в който се преплитат историите на класически чудовища като Дракула, създанието на Франкенщайн и Дориан Грей.

Трябва да кажем, че трейлърът изглежда прекрасно – със страхотна визия и атмосфера и с обещание за доволно количество хорър. Единственото, което не ни харесва, е Джош Хартнет, но няма да го храним още от сега. Да, неприятен е, но първо ще гледаме един-два епизода и тогава ще го „хейтим”, ако трябва, тъй като може пък да стане като с Хю Данси в „Ханибал” – първоначално ненавиждахме избора му, но после се оказа, че е страхотен за ролята.

Но стига сме философствали, вижте!

Като допълнение към чудесния трейлър ви предлагаме да видите новите части (досега сме виждали само първата) на видео блога, който хвърля допълнителна светлина върху историята, идеята и естеството на сериала, като и една нова, не особено вълнуваща снимка.

Режисьор на първите два (от осем) епизода е Хуан Антонио Байона („The Orphanage”, „Невъзможното”), а се очаква и самият Сам Мендес да режисира два, което е повече от страхотно. В ролите ще видим Ева Грийн, Джош Хартнет, Тимъти Далтън, Рори Киниър, Били Пайпър, Дани Сапани, Рийв Карни, Хари Тредауей и др.

Премиерата на „Penny Dreadful” е 11 май 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *