Ще предложим едно неподходящо прилагателно за трейлъра в новината – пълнометражен е. Горе-долу изглежда така, сякаш ни разказва (почти) целия филм, допълва вече познатите, пускани преди време, видеа и се пробва да ни продаде „на сигурно” идеята, че – разбираш-ли – тази „young adult”-история няма да е като другите. Не че вече не гледахме екшън-ориентираните „Игри на глада” (те другите „здрач”-ни и „кост”-ни недоразумение не заслужават споменаване), ама… явно винаги има в каква посока да се отиде. Въпросът в случая е посоката да не се окаже прекалено-досадно-без-изходна.

http://www.youtube.com/watch?v=336qJITnDi0

Някаква надежда ни е останала, (само) защото харесваме Шейлийн Удли. И Кейт Уинслет, ама ролята й изглежда като на поръчков злодей – в смисъл, че май няма да вкарва много актьорски трепет в нея, личи й как я играе без да й мигне окото.

Може пък да е непосилна тежест за младите, почти-тийнейджърски рамене на Удли, да изнесе целия филм. ‘Щото момчешката част е под всякаква критика! Не знаем дали ще проверим качествата на филма лично, защото времето не може да се прахосва за щяло и не щяло, но това не пречи да ви поднесем като информация още един кратичък клип, както и един куп нови снимки, за да е по-пълна футуристичната картина.

Подробности за „Divergent” може да откриете в новините ни до момента, припомняме, че режисьор е Нийл Бъргър, а в ролите са Шейлийн Удли, Тио Джеймс, Кейт Уинслет, Ашли Джъд, Тони Голдуин, Рей Стивънсън, Майлс Телър, Маги Кю, Мекай Пфайфър, Джей Кортни, Кристиян Мадсен, Зоуи Кравиц и др.

Премиерата на филма наближава – 21 март 2014. И не забравяйте, че предстоят и … продължения! Акива Голдсман работи по сценария на втората част „Insurgent” (много бунтовни настоения, много нещо!), а снимките вероятно ще започнат през пролетния месец май. Ако се намери кой да режисира…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *