Кейт Уинслет

Много пъти се наложи да проверяваме, но реалността няма как да бъде променена – до момента нямаме новина, свързана с новия филм на Джон Хилкоут, въпреки че всички страшно много харесваме филмите му, включително и „Беззаконие”.

В момента следващият му проект „Triple Nine”, шести по ред във филмографията му, е в подготвителен период, и се събират актьорски имена. За Хилкоут не е никакъв проблем да ангажира когото си пожелае в бъдещия трилър – в различни периоди от време с идеята са били асоциирани Кейт Бланшет, Кристоф Валц, Шая Лебоф (отново!), Чарли Хънам. Според Variety сега Кейт Уинслет преговаря за участие във филма, като вероятно ще си партнират с Чуетел Еджиофор и Кейси Афлек. Тримата биха направили страхотна комбинация, нали?!

Сценарият е дело на Мат Кук и разказва за група корумпирани ченгета от Лос Анджелис. Те ще трябва да екзекутират един от собствените си хора, за да успеят с планирането на голям незаконен удар, с който ги изнудва руски мафиот. Избират за жертва един младок, достоен офицар, ала не подозират, че друг полицай се е „внедрил” в групата и ще направи всичко по силите му, за да ги „закопчае”. Засега не е ясно коя роля е отредена за Уинслет – вероятно е тази, от която се е отказала Бланшет, на жената на мафиота, която всъщност стои зад цялата „тъмна” история.

Няма яснота и за началото на снимачния период, който очевидно не може да започне преди Хилкоут да приключи с избора на актьори. Deadline съобщава, че Арън Пол, Майкъл Пеня, Тереза Палмър и Гал Гадо също ще се включат в екипа, както и Майкъл Б. Джордан. Очаква се Open Road да разпространява филма, което ще се случи през 2015 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *