Брус Уилис и М. Найт Шамалан

Шесто чувство” и „Неуязвимият” – може би двата най-добри проекта на М. Найт Шамалан са с участието на Брус Уилис. Преди точно няколко дни събудихме едно кратичко обсъждане на качествата на режисьора, което беше във връзка с проекто-сериала „Wayward Pines”, а сега може да добавим още една идея, с участието на чичо Брус – „Labor of Love”.

Проектът всъщност е отдавнашен – сценарият е дело на Шамалан от преди десетилетия и го е продал на Fox през 1993, когато компанията не се е заинтересувала от предложението му и да режисира историята, – но сега очевидно е настанало време за „съживяване”.

Мистър Уилис ще бъде „собственик на книжарница във Филаделфия, който губи любовта на живота си в трагичен инцидент”. Главният герой ще бъде преследван от мисълта, че не е показал на жена си колко много и искрено я обича, затова решава да изпълни нещо в отговор на неин въпрос: „Би ли прекосил страната заради мен?” И той тръгва пеша към Калифорния.

За момента плановете са снимките да започнат през есента във Филаделфия. Понеже сме реалисти, ще кажем „боже-опази от нов филм на Шамалан”, но все пак в тандем с Брус Уилис „магията” може отново да проработи (особено ако не става дума за някоя фантасмагория, както беше в „The Straight Story” на Линч), затова не сме крайно-негативно-настроени към проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *