Чудни Mondo постери на „True Detective”

от на 2014-02-19
 

Вървящият в момента криминален мини-сериал „True Detective” на Кари Фукунага с Уди Харелсън и Матю Маконъхи се оказа дори по-добър, отколкото предполагахме (не казваме „надявахме”, защото надеждите нямаха нищо общо в случая – това, което виждахме като реклами, беше достатъчно красноречиво), което трябва да означава нещо, при положение, че той безапелационно беше най-очакваният сериал за годината, да не кажем, че го чакахме повече от 95% от кинофилмите. Честно казано, не се сещаме откога не бяхме гледали нещо (било то сериал или филм) с подобни качества – художествени, драматургични, технически и всякакви други.

Три седмици преди финала – „True Detective” вероятно ще продължи под някаква форма с историята на други детективи, но тази на Кол и Харт със сигурност ще приключи– попадаме на няколко страхотни Mondo постери, които си заслужава да ви покажем и покрай тях да споменем, че ако все още не сте гледали сериала, изпускате  адски много. Вероятно много от вас чакат да излязат всички епизоди, за да си ги изгледате на куп, което по принцип не е лоша идея, но в днешно време е опасно, тъй като отвсякъде дебнат спойлъри и вероятността да си издадете нещо, което не искате, е много голяма. Не че в случая изненадите са най-ценното нещо на сериала – даже сме на мнение, че качествата му само ще се повишават при повторно гледане, но все пак.

Но както и да е, вижте плакатите, а веднага след тях като бонус ви предлагаме и забележителния 6-минутен еднокадров финал на четвърти епизод. Естествено, ако не сте гледали предишните епизоди, съветваме ви да го пропуснете.

http://www.youtube.com/watch?v=eVK_scFlCHg

True Detective” може да гледате всеки понеделник по НВО от 21:00 и половин ден по-рано (само броени часове след американската му премиера) по HBO GO.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Zed
  2014-02-19 at 13:52

  Чудни са постерите, и сериала и той.
  Последният епизод ме зариби окончателно. :)

  Отговор

 • suicidal
  2014-02-19 at 19:55

  Сериалът си го бива, но според мен на моменти сценария издиша. Най-много точно в 4-ти епизод и неговия финал.

  Отговор

 • ValarMorghulis
  2014-02-19 at 23:28

  Ще направите ли новина за новият трейлър на Игра на тронове?

  Отговор

 • 2014-02-20 at 01:39

  Чудим се дали да не направим новина за неграмотията в балканския район, Валарчо, мамин сладък.

  Отговор

 • 2014-02-20 at 15:15

  @suicidal
  Ееее, как бе? Какво точно имаш предвид?

  @ValarMorghulis 0
  Имаш я! 😉

  Отговор

 • ValarMorghulis
  2014-02-20 at 19:40

  Ще направите ли новина за новия трейлър на „Игра на тронове“?

  @UZUMAKI
  Доволен ли си сега?

  Отговор

 • Ивайло
  2014-02-20 at 21:08

  Несъмнено Маконъхи възроди напълно кариерата си, като с „Dallas Buyers Club“ показа, че не отстъпва по нищо на най-големите в момента – Лео, Хоакин Финикс, Фасбендър, Бейл и Хю Джакман(говоря за този в Престиж, Клетниците, Фонтана и Затворници, не за Върколака).
  Искрено се надявам да вземе както Оскар, така и Еми.

  Отговор

 • nik0
  2014-03-16 at 15:18

  Някаква възможност за ревю на този страхотен сериал? :) :) :)

  Отговор

Коментирайте