Поглед към „The Forger” с Траволта и Плъмър

от на 2014-02-18
 

Крими-семейно сюжетче са си спретнали Кристофър Плъмър и Джон Траволта. И двамата не сме ги виждали отдавна (правим се, че „Killing Season” не съществува), а в случая към тях ще се включи и „трето поколение” – Тай Шеридан, в ролята на болнавия син на персонажа на Траволта.

Филмът носи заглавието „The Forger” и разказва за представителите на фамилия Кътър, които ще трябва да направят последен голям удар преди техният „синдикат” да уреди предсрочното пускане от пандиза на бившето дете-чудо, превърнало се в сръчен крадец (Траволта) – той иска да бъде близо до болнавото си хлапе (Шеридан), а за заверата ще трябва да помогне и дядото (Плъмър).

Кристофър Плъмър, Джон Траволта и Тай Шеридан

Така изглежда триото – начело с леко учудения, но сериозно вперен в бъдното взор на мистър Траволта. Филмът се намира във фаза пост-продукция и сигурно ще се появи на екран до края на 2014. Най-вероятно ще мине незабелязано – както повечето филми с посредствени сюжети и/или застаряващи бивши звезди.

Режисьор на „The Forger” е Филип Мартин (отговорен за „Wallander” на ВВС и „Prime Suspect”), сценарият е дело на Ричард Д’Овидио („The Call”, „Exit Wounds”), а правата за разпространение бяха предложени на Европейския филмов пазар по време на Берлинале, което раздаде наградите си вчера.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте