Нов трейлър и Super Bowl рекламата на „Капитан Америка 2“

от на 2014-02-03
 

In Heroes We Trust!

След „Невероятният Спайдър-мен 2”, „Captain America: The Winter Soldier” („Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител”) е вторият комиксов филм, който покрай Super Bowl-ската си рекламата получава и нов пълен трейлър. Той най-накрая разкрива повече подробности за злодея – не че ние не знаехме кой е (ако не друго заглавието на филма го издава), просто в предишния трейлър нямаше почти нищо за него.

О, да! Много си падаме по Скарлет и по Черната вдовица в частност и се радваме да я видим отново в действие. Само да не вземат да я убият, че…

Иначе, това е един от големите пуканкови филми тази година, който като че ли събира най-малко „хайп”. Ще видим дали и той ще успее да се възползва от успеха на „Отмъстителите”, както го направиха „Железният човек 3” и „Тор: Светът на мрака”.

След катаклизмичните събития в Ню Йорк („Отмъстителите”), Стив Роджърс (Крис Евънс), познат още като Капитан Америка, живее тихо и спокойно във Вашингтон и се опитва да свикне със съвременния живот. Но когато колега от S.H.I.E.L.D е застрашен, Стив се замесва в опасна интрига, която заплашва целия свят. С помощта на Черната вдовица (Наташа Романоф – Скарлет Йохансон) Капитана се опитва да разкрие все по-дълбокия заговор и да се защити от професионалните убийци, които го дебнат навсякъде. Когато разбират точно колко сериозна е опасността, Капитан Америка и Черната вдовица намират нов съюзник в супергероя The Falcon (Антъни Маки). Но много скоро всички те се изправят срещу неочакван и действително страшен враг – The Winter Soldier.

Режисьори на „Captain America: The Winter Soldier” („Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител”) са Антъни и Джо Русо, а в ролите са Крис Евънс, Скарлет Йохансон, Антъни Маки, Себастиан Стан, Самюъл Л. Джаксън, Робърт Редфорд, Фрак Грило, Тоби Джоунс, Коби Смълдърс, Емили Ван Камп, Доминик Купър, Хейли Атуел и др.

Премиерата е 4 април 2014.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте