Нов тийзър на „Under the Skin” със Скарлет Йохансон

от на 2014-02-06
 

Under the Skin” на Джонатан Глейзър най-накрая се сдоби с официална премиерна дата и нещата около рекламната му кампания започнаха да се раздвижват. И след като в края на януари видяхме няколко нови снимки, сега е ред и на нов тийзър трейлър. Също като първите две реклами и тази е доста смахната и сюрреалистична, което в нашите очи е само и единствено плюс. Вижте.

В „Under the Skin” Скарлет Йохансон е в ролята на извънземната Лора, дегизирана като хипнотична и естетически перфектна жена. Въоръжена с ненаситна сексуалност, тя броди из изключително красивите и въздействащи пейзажи на Шотландия, търсейки да залови човешки същества, за да ги унищожава и евентуално да ги изпраща на родната си планета. Лора е убийствено ефективна, но с течение на времето е привлечена и в крайна сметка променена от сложността на живота на Земята. С новооткритата човечност и отслабването на извънземното в нея, тя се озовава в сблъсък със собствения си вид. Разказан от нейната гледна точка, филмът представлява един уникален поглед над нашия свят през очите на извънземен пришълец.

Режисьор на „Under the Skin” е Джонатан Глейзър („Sexy Beast” и „Birth”), а в ролите са Скарлет Йохансон, Пол Браниган, Кристоф Хадек, Скот Даймънд и др.

Премиерата е 4 април.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте