Кейт Уинслет в „Triple Nine” на Джон Хилкоут?

от на 2014-02-13
 

Кейт Уинслет

Много пъти се наложи да проверяваме, но реалността няма как да бъде променена – до момента нямаме новина, свързана с новия филм на Джон Хилкоут, въпреки че всички страшно много харесваме филмите му, включително и „Беззаконие”.

В момента следващият му проект „Triple Nine”, шести по ред във филмографията му, е в подготвителен период, и се събират актьорски имена. За Хилкоут не е никакъв проблем да ангажира когото си пожелае в бъдещия трилър – в различни периоди от време с идеята са били асоциирани Кейт Бланшет, Кристоф Валц, Шая Лебоф (отново!), Чарли Хънам. Според Variety сега Кейт Уинслет преговаря за участие във филма, като вероятно ще си партнират с Чуетел Еджиофор и Кейси Афлек. Тримата биха направили страхотна комбинация, нали?!

Сценарият е дело на Мат Кук и разказва за група корумпирани ченгета от Лос Анджелис. Те ще трябва да екзекутират един от собствените си хора, за да успеят с планирането на голям незаконен удар, с който ги изнудва руски мафиот. Избират за жертва един младок, достоен офицар, ала не подозират, че друг полицай се е „внедрил” в групата и ще направи всичко по силите му, за да ги „закопчае”. Засега не е ясно коя роля е отредена за Уинслет – вероятно е тази, от която се е отказала Бланшет, на жената на мафиота, която всъщност стои зад цялата „тъмна” история.

Няма яснота и за началото на снимачния период, който очевидно не може да започне преди Хилкоут да приключи с избора на актьори. Deadline съобщава, че Арън Пол, Майкъл Пеня, Тереза Палмър и Гал Гадо също ще се включат в екипа, както и Майкъл Б. Джордан. Очаква се Open Road да разпространява филма, което ще се случи през 2015 година.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте