Дени Вилньов

След небивалия „нелегален” (у нас) успех на „Prisoners” на Дени Вилньов, и след като сме ви информирали за още един проект на режисьора – „Enemy” отново с Джейк Джиленхол, не бива да пропускаме и следващата идея, по която работи неуморният канадец – това ще бъде научно-фантастична драма с описателното заглавие „The Story Of Your Life”.

В основата на филма е награден с „Небюла” разказ от Тед Чианг, a сценарият е възложен на Ерик Хейсерер (при положение, че в актива му е „Final Destination 5” не сме много сигурни какво да прогнозираме!).

Историята се върти около специалист по лингвистика, наета от армията за комуникация с извънземен екипаж, като целта й е да разбере защо пришълците са решили да дойдат на Земята. По време на разговора тя получава видения, които дават обяснение за причината за визитата…

Обещанието е за „чиста фантастика” и понеже имаме вяра в режисьора, остава да разберем кои актьори ще попаднат сред избранниците му за „The Story Of Your Life”, за да потрием доволно ръчички. Ако всичко върви по първоначалния план, много вероятно е снимките да започнат още тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *