Отмъстителен трилър или трилър-отмъщение – това е „Blue Ruin”, който не спира да получава похвали от критици и разбирачи. Премиерата му е била в Кан, показвали са го в Торонто, мина и през Сънданс, през пролетта ще излезе и на кино, а за да ви стане ясно за какво иде реч, предлагаме трейлър.

Животът на един тайнствен самотник се преобъща с главата надолу, когато се завръща в дома, в който е отраснал, за да отмъсти за сторена несправедливост. Ала нещата не вървят според плана и той е принуден да защити семейството си, от което се е отчуждил напълно. Виделите филма го определят като брутален и кървав, а трейлърът само загатва за филмовата реалност.

В главните роли са Мейкън Блейър и Девин Ратри. Авторът, който пише и режисира „Blue Ruin”, е оператор, нарича се Джеръми Солние, а заглавието на един от предишните му филми – „Murder Party – загатва за (може би) пристрастяване към тематиката. Това не пречи на Локарно, Довил, Остин, Чикаго и Фантастик Фест да включат филма му в програмите си, като не забравяте и трите реномирани фестивала, споменати в началото на новината…

Blue Ruin” се очаква да излезе на кино в Щатите на 25 април 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *