Много време отлежават някои новини, но… просто така се получава, никога не е нарочно. И защо в случая това се случва с адаптация по аниме – никой не може да каже. Срамота, а хем сме почитатели…

Така, адаптацията е по „Kite” – история, известна със секс и насилие, комиксът и анимето са дело на Ясуоми Уметсу (един от ключовите аниматори на „Акира”), а режисьор на кино-адаптацията е Ралф Зиман. Вижте как Самюел Л. Джаксън представя филма, а също и няколко откъса, от които придобиваме доста ясна представя какво да очакваме.

Индиа Aйсли („The Secret Life of the American Teenager”, „Underworld: Awakening”) и Калън Маколиф („Великият Гетсби”, „Аз съм номер 4”) са в главните роли на историята за корумпирани хора на властта, които печелят от трафик на млади жени. Когато един полицай е убит, дъщеря му (главната героиня) се заклева, че ще открие виновника с помощта на неговия партньор (в ролята – мистър Джаксън). Резултатът е доста кървав и определено предизвикателен. И общо взето на Самюел определено му върви с менторските роли към млади момичета със склонност към смъртоносни оръжия… Нищо, че все още няма премиерна дата – очаква се „Kite” да се появи на екран през 2014 година. А ако искате да сравните с оригинала – ето и аниме-трейлър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *