Отдавна не сме писали нищо за подготвяния от Кенет Брана и Крис Пайн рестарт на поредицата за Джак Райън „Jack Ryan: Shadow Recruit”, не за друго, а защото не останахме много доволни от рекламната кампания на филма до момента, която го представяше като средняшки екшън-трилър (който най-лесно можем да опишем като „Bourne  wannabe”) и просто нямахме мотивация да стигнем до него.

Сега, две седмици преди премиерата на филма – тя бе сменена от 25 декември 2013 на 17 януари 2014 – в интернет се появи удължен клип, който се оказа достатъчен дразнител, за да седнем и да драснем два реда, а покрай него да представим и един-два изостанали телевизионни спота и плакати.

По-голям „Борн” от този, здраве му кажи. Трябва да признаем обаче, че въпреки че не сме очаровани от всичко видяно до момента, не сме загубили надежда, че филмът ще е нещо повече от средняшка имитация, която загърбва всичко създадено от Том Кланси и в крайна сметка ще успее да ни изненада приятно. А причината, поради която не сме изгубили надежда, се нарича Кенет Брана. Човекът е достатъчно талантлив, че да ни предложи нещо интересно, дори боравейки със сценарни клишета.

Ето и споменатите по-горе телевизионни спотове и плакати.

Режисьор на „Jack Ryan: Shadow Recruit” е Кенет Брана, сред сценаристите са имената на Дейвид Кеп и Адам Козад, а в ролите ще видим Крис Пайн, Кенет Брана, Кевин Костнър, Кийра Найтли, Колм Фиор и др.

Премиерата е 17 януари 2014.

Повече подробности за филма можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ко? Не.

    Както и онази тъпота за Джак Ричър… Джак Райън, Джак Ричър, Холивуд издиша като силиконова кукла… потъвай

  2. Гледах му трйлърчето точно преди ронините (за първи път на голям екран) и хах първата ми асоциация – MTV clip.
    P.S. много ще е зле това филмче