Първият трейлър на „Fading Gigolo” на Джон Туртуро ни остави леко разочаровани – не за друго, а защото филмът ни се видя прекалено Уди Алъновски, а ни се щеше Туртуро да ни предложи нещо по-различно вместо да имитира стила на гениалния „очилатко” (също така ни се искаше и самият Алън да изиграе нещо по-различно от типичния си образ), но предположихме, че след като вече знаем какво ни очаква, ще се настроим подобаващо и нещата ще си дойдат на мястото.

Е, май се оказахме се прави, защото точно това се случва в момента. Общо взето, току-що дебютиралият втори трейлър, който е почти идентичен с първия (при все че предлага не малко разлики), ни допадна далеч повече и вече не виждаме сериозен проблем в това, че филмът изглежда и звучи като типичен Уди Алън. Какво толкова, просто Туртуро е спретнал поклон към един от любимите си творци.

Като допълнение към трейлъра, вижте и най-новия плакат, който се заиграва с думата „fading” в заглавието.

Режисьор на „Fading Gigolo” е Джон Туртуро, а в ролите, освен него и Уди Алън, ще видим Шарън Стоун, София Вергара, Ванеса Паради, Лиев Шрайбър, Боб Балабан и др.

Премиерата е 18 април 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Още не съм гледал „Fading Gigolo“, ама май всеобщото мнение е, че е доста so-so…