Зоуи Салдана

След години оплаквания за ненужни и обидни продължения, римейки и нови екранизации, вече съвсем претръпнахме и въобще не се впечатляваме от нищо. А след няколко изненадващо добри превъплъщения на познати герои на малкия екран (веднага се сещаме за „Hannibal”, за който вече сме изписали предостатъчно похвали, и в по-малка степен за „Bates Motel”), понякога дори изпитваме сериозен интерес към някои проекти. ТВ екранизацията на „Rosemary’s Baby” все още не е от тях, но като нищо може да се присъедини след някоя и друга новина.

Засега знаем, че става дума за нова екранизация на романа на Айра Левин, ще е 4-часов минисериал, действието ще се развива в Париж, не в Манхатън, и най-важното – Агнешка Холанд ще е режисьор, което няма как да не вдигне очакванията. А сега разбираме, че в главната роля на забременялата (не съвсем по обичайния начин) Розмари, която се притеснява, че съпругът ѝ и съседите имат ужасяващи планове за детето ѝ, ще видим Зоуи Салдана.

Винаги сме харесвали Зоуи, така че това е добра новина за нас, но няма да ѝ е лесно с всичките сравнения с Миа Фароу. Ще видим какъв ще е крайният резултат (засега не е ясно кога точно ще е премиерата) и какво точно са си мислели NBC като са одобрили проекта. Съгласни сме, че няма как да не се правят сравнения с класиката на Роман Полански и няма начин да се достигне същото ниво (камо ли да се надмине), но поне засега проектът се заформя доста добре. Ще ви държим в течение с развитието на кастинга – има още 3 важни роли за запълване.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *