Трейлър на „The Legend Of Michael Kohlhaas” с Мадс Микелсен

от на 2014-01-12
 

Мадс Микелсен все по-категорично фокусира вниманието на публика и критика. Той работи толкова отдавна, и прави толкова добри роли, а сякаш чак в последните няколко години попадна в специален светлинен лъч – и бързо стана в Щатите любимия психар/човекоядец в тв-поредицата „Ханибал”, след като беше „заковал” всички в Кан 2012 с изпълнението си в „Ловът” на Томас Винтерберг. Вижте как изглежда (отново) и в средновековна обстановка – спомняте си, че сме ви го представяли в „A Royal Affair”.

Тези скули много добре се вписват в „епохата”, не мислите ли? Филмът е „Age of Uprising: The Legend Of Michael Kohlhaas”, режисира Арно де Палиер, а историята се върти около бунтовните настроения на един търговец на коне, когато семейството и препитанието му са изложени на риск. Действието се развива нейде в 16 век. Само дето не са го докарали много на визия – трейлърът изглежда „евтинджос” (без да обръщаме внимание на старовремския глас-зад-кадър!), за съжаление олекотява впечатлението и май отнема от драматизма на сюжета.

Поддържащите роли са дадени на Дени Лаван, Бруно Ганц, Дейвид Крос и Серхи Лопес. Филмът вече излезе на екран във Великобритания, а в идните месеци ще бъде показан и на щатския пазар от Music Box Films.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте