Хейли Стайнфелд e почти смъртоносна в първи поглед към „Barely Lethal”

от на 2014-01-17
 

Всички сме съгласни, че Хейли Стайнфелд е очарователна девойка. Забелязахме това още в „Непреклонните” и съвсем затвърдихме впечатлението с „Играта на Ендър”. Следващия проект, в който ще гледаме младата актриса е тийнейджърска екшън-комедия „Barely Lethal” на Кайл Нюман, от която имаме възможност да видим първи кадри.

Barely Lethal - Самюел Л. Джаксън и Хейли Стайнфелд

Barely Lethal - Хейли Стайнфелд

Хейли е в ролята на млада наемна убийца, която инсценира собствената си смърт, за да си изостави занаята и да наблегне на уроците, и евентуално да порасне като обикновен човек. Но не би – бившата й настойничка (Джесика Алба) има друг план, все пак Меган е отгледана, за да убива от много крехка детска възраст. Дори и да се опита да промени реалността, за момичето гимназията се оказва просто … ново бойно поле, а ходенето на училище се превръща в поредната мисия, която трябва да се изпълни.

По първични оръжейно-безмилостни асоциации сюжетът напомня „Hanna” и няма да пропуснем да помрънкаме, че ни е дошло до гуша от пукотевици, още повече когато са замесени деца и/или младежи. Колкото и да стискаме палци на Хейли, оказва се, че шефката й няма да се даде лесно и ще изпрати „агент” (Софи Търнър, позната ни като Санса от „Игра на тронове”) да се слее с училищната реалност и да върне Меган „в правия път”. Някъде в цялото уравнение се появава и персонажа на Самюел Л. Джаксън (като ментор на Хейли в гимназията), който каквото и да играе, винаги го гледаме с голямо удоволствие.

Barely Lethal” се очаква на екран през есента на 2014, разпространяван от Main Street Films.

коментари
 
Отговорете »

 
 • MadMax
  2014-01-17 at 12:35

  Това ми се струва, че ще е по-близко до онази помия „Abduction“ с мега калъфа Тейлър Лаутнър, отколкото до „Hanna“. Абе при всички положения ще е ужасяващо тъп филм 😀

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-05-14 at 15:08

  22% при Доматите си е бая (зле). :)

  Отговор

Коментирайте