Цезар

Общо взето, откакто видяхме първия официален поглед към Цезар в края на юли, не бяхме чували и виждали нищо от „Dawn of the Planet of the Apes”, който в следствие на  сериозния финансов и културен успех на „Възходът на планетата на маймуните” е натоварен с доста сериозни очаквания и е един от най-големите акценти на следващата година.

Какво точно ни очаква като история и дали Мат Рийвс се е справил с тежката режисьорска задача най-вероятно ще разберем другата седмица, когато ще дебютира първият официален трейлър на филма. Според туитър акаунта на Рийвс това трябва да стане на 18 декември в 6:00 AM Pacific Time. Дотогава обаче не е необходимо да скучаем. От вчера имаме възможност да видим плакати на (както предполагаме) четири от по-важните маймуни, ангажирани в битката (една от първите) за господството над Земята.

Като допълнение към тях, по-долу можете да видите и едно доста любопитно viral тийзърче, както и  част от панела на филма от тазгодишния Comic-Con.

Постерите са един път! А маймуняците (оглеждаме се притеснено зад рамо, да не вземе да ни изненада някой космат събрат, че едва ли са им приятни подобни обръщения) изглеждат феноменално с тези бойни окраски. Спомняме си как изглеждаше Цезар в първия филм и можем само да си представим как ще изглеждат той и останалите маймуни в този.

http://www.youtube.com/watch?v=_-qU2ILpfR8

Нарастващата и развиваща се нация на генетично еволюиралите маймуни, предвождани от Цезар, са застрашени от група човеци, оцелели след унищожителния вирус, отприщен преди десетилетие. Хората и маймуните достигат нестабилен мир, но не за дълго – и двете страни са подтикнати към война, която ще определи доминиращия на планетата вид.

Режисьор на „Dawn of the Planet of the Apes” е Мат Рийвс, а в главните роли ще видим Анди Съркис, Джейсън Кларк, Кери Ръсел, Гари Олдман, Коди Смит-МакФий, Тоби Кебъл, Джуди Гриър, Кърк Асеведо и Енрике Мурсиано.

Премиерата е 11 юли 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ми просто си представям как карам някоя приятелка да гледаме тоя филм и й показвам постера…