12-минутен поглед зад кулисите и нов трейлър на „True Detective”

от на 2013-12-24
 

Мислехме си, че вече няма какво да видим като реклама, което да ни накара да очакваме „True Detective” на Кари Фукунага с Уди Харелсън и Матю Маконъхи повече отколкото в момента (сигурно ви е писнало вече, но нека да повторим още веднъж, че това е най-очакваният от нас проект за следващата година), но ето, че сме грешали.

Вчера в интернет се появи 12-минутен прелюбопитен поглед зад кулисите, обхващащ изненадващо голям брой аспекти от продукцията на мини-сериала, който затвърждава усещането ни за изключително високата му художествена (и всякаква друга) стойност и успя да ни запали още повече.

Като допълнителен коледен бонус, към видеото получаваме и още два чудесни трейлъра, както и един идеен плакат. Вижте ги.

True Detective” ще бъде с дължина осем епизода и ще разкаже историята на двама детективи, чиито пътища се пресичат и преплитат по време на 17-годишно търсене на сериен убиец в Луизиана. Негов създател е Кари Фукунага („Sin Nombre”, „Jane Eyre”), а в ролите са Матю Маконъхи, Уди Харелсън, Александра Дадарио, Кевин Дън, Мишел Монахан, Майкъл Потс, Елизабет Рейзър и др.

Премиерата е 12 януари по НВО.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Zed
  2014-01-14 at 15:15

  Започна доста добре. Това май ще е първият сериал, от незнам колко време, който може би ще следя.
  Уди няма грешка, Маконъхи също(само пушенето му беше… странно).
  Нещо ми подсказва, че това няма да е филм за сериен убиец. Ако е така, ще е супер.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-05-08 at 09:26

  Предвид предпочитанията на Zed към „Невидима заплаха“, съм ужасно изненадан, че харесва „True Detective“. 😀

  Отговор

Коментирайте