Джейсън Бейтман в „Bad Words”

Въпреки че Джейсън Бейтман ни е супер голям любимец и бяхме доста ентусиазирани за предстоящия „Bad Words”, с който той прави големия си режисьорски дебют – преди  това се е подписвал под един-два епизода на няколко телевизионни сериала, включително и абсолютно уникалния „Arrested Development”, някак сме пропуснали да отбележим появата на първия му официален (нецензуриран) трейлър. Важното обаче е, че сега наваксваме.

Bad Words” е създаден по сценария на Андрю Додж (част от Черния списък за 2011) и разказва за 40-годишния Гай Трилби (Бейтман), който открива вратичка в правилника на националното състезание по „спелуване”, която му позволява да участва. Трилби с лекота си осигурява победи на квалификациите, като буквално пречупва и смазва невръстните участници и техните мечти, разгневявайки родителите им и организаторите на събитието. Когато действията му привличат вниманието на журналистка, която се опитва да открие мотивите му, Трилби е принуден да си партнира с неловко 10-годишно момченце, като нито за момент не му цепи басма.

Бейтман е огромен! По всичко изглежда, че талантът му се простира и зад камерата, което може само да ни радва – бихме искали да гледаме още негови комедии. Що се касае до филма конкретно, отзивите от фестивалите не са мега фаворизиращи, но не са и много лоши. Лично на нас трейлърът ни допада и ни остави доста приятно цялостно усещане. С кеф ще си го изгледаме, ако някой реши да го пусне в родните киносалони.

Режисьор на „Bad Words” е Джейсън Бейтман, който е и изпълнител на главната роля. Компания му правят Рохан Чанд, Катрин Хан, Алисън Джени, Бен Фалкоун, Филип Бейкър Хол и др.

Премиерата е 21 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *