Welcome To Yesterday

Ако сте тийнейджър и разполагате с машина на времето, какви са първите ви ходове? Посещаване на някой исторически момент? Предотвратяване на глобална катастрофа? По-скоро ще си оправите оценките в училище, ще посетите изпуснатия „голям концерт”, ще свалите момичето на мечтите си и разбира се, ще си уредите спечелването на лотарията.

Точно това правят и главните герои на продуцираната от Майкъл Бей „time travel” фантастика „Welcome to Yesterday” (доскоро известна като „Almanac”). Но както всички много добре знаем, в този род филми, а и в истинския живот, нищо не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед, и всяко действие носи последици, често с кофти край.

Вижте първия трейлър на филма.

http://www.youtube.com/watch?v=1mwfTzYHAMc

Общо взето, не виждаме абсолютно нищо оригинално в историята, да не говорим за „found footage” похвата, който ни е писнал незнайно докъде, но като любители на филмите за пътуване във времето, с удоволствие ще му хвърлим едно око. Може пък все пак да видим нещо любопитно, което остава скрито в този трейлър.

Режисьор на „Welcome to Yesterday” е дебютантът Дийн Изрелайт, а сценарият е на Андрю Старк и Джейсън Пеган, които също не могат да се похвалят с много опит. Компанията от предимно неизвестни се допълва и от актьорите, сред които са Джони Уестън, Джини Гарднър, Сам Лърнър Алън Еванджелиста, София Блек-Д’елиа и др.

Премиерата е 28 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *