Не сме се връщали към дългоподготвяния (проблематичен? ненужен?) „Терминатор 5” от официалното му потвърждаване в края на юни тази година, при все че имаше повод покрай изместването (само с няколко дни, но все пак) на премиерната му дата на 1 юли 2015-та и най-вече покрай новината, че Алън Тейлър („Тор: Светът на мрака”) ще е човекът, който ще седне на режисьорския стол.

Сега обаче има ново развитие по темата, което не можем да пропуснем. Първо, филмът, който трябва да сложи начало на нова, самостоятелна трилогия, вече си има официално заглавие, което е „Terminator: Genesis” и второ, паралелно с него, ще бъде създаден нов сериал, чието действие ще се пресича и ще се допълва с това на филма.

Според Variety, сериалът ще следва „критичен момент” от първия филм на Камерън, в който историята тръгва в една посока, докато новата поредица ще поеме в напълно различна. Разбира се, все още не се знае абсолютно нищо за този „критичен момент”, но феновете спекулират, че става въпрос за смъртта на Сара Конър – с което ще се промени цялата съществуваща вселена – или за оцеляването на Т-800. Лично ние обаче залагаме на това, че Кайл Рийз няма да умре. Убедени сме, че именно той ще е един от главните действащи лица.

Продуценти на сериала отново ще са „Annapurna Pictures” и „Skydance Productions” на Меган Елисън и Дейвид Елисън, а сценаристи и изпълнителни продуценти ще бъдат Зак Стенц и Ашли Милър, които наред с „Тор” и „Х-мен: Първа вълна” са отговорни за предишния (жалък опит) за пренасяне на Терминатора на малкия екран с „The Sarah Connor Chronicles”, чиито мъки бяха прекратени на 31-я епизод.

Завършваме с имената на две от основните претендентки (според слуховете, разбира се) за ролята на Сара Конър и това са Емилия Кларк („Игра на тронове”) и Брий Ларсън („Внедрени в час”). Не сме много големи почитатели на нито една от тях, така че не ни пука особено коя от двете (ако въобще) ще изберат.

Terminator: Genesis” ще дебютира в киносалоните на 1 юли 2015, а все още неозаглавеният сериал се очаква някъде по същото време.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. След Междузвездни войни ще ибат мамата на още една култова поредица.В Холивуд няма нищо свято, освен кинти,кинти и пак кинти

  2. Ох… така като видя нов коментар по такава (свята) тема и не видя датата… и сърчицето ми прескача лекичко.

    После, виждам датата и червената лампичка изгасва, като след забит стоманен кол.