Другата седмица по това време вече ще сме гледали „Хобит: Пущинакът на Смог” – силно се надяваме да се е получил по-добър от „Неочаквано пътешествие”, така че предполагаме, моментът е подходящ за една последна масирана маркетингова „атака” по почти всички възможни рекламни фронтове – клипове, телевизионни спотове, снимки, част от саундтрака и т.н.

На първо място, така да се каже перлата в короната сред множеството ъпдейти, е най-новият тринадесети видео дневник, в който част от акцентите са заснемането на сцените със Смог (или Шмауг, както обичаме да му казваме, по подобие на Питър Джаксън) и образът на Господаря на езерото, изигран от Стивън Фрай. Разбира се, това не е всичко – очакват ви още доста любопитни неща зад кулисите, а какви точно, вижте сами.

Продължаваме нататък без излишно размотаване с най-новия ТВ спот, както и с четири кратки клипа, а като допълнение, на снимка на специално създадена „ваденка” за самолет можете да видите и как точно ще изглежда Смог. Снимката е придружена и от кратко видео.

ТВ спот

 

Клипове

Смог

За финал ви предлагаме да чуете (голяма) част от саундтрака на Хауърд Шор, а докато слушате, разгледайте и една галерия с най-новите снимки от филма.

Повече подробности за цялата трилогия „Хобит” можете да откриете в новините ни до момента.

Премиерата на филма е 13 декември на 2D, 3D и HFR 3D.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments