Нов трейлър на „Twice Born“ на Серджо Кастелито

от на 2013-12-11
 

Година и няколко месеца бяха нужни, за да стигне най-новият филм на Серджо Кастелито до разпространение в Щатите. След премиерата на „Twice Born” на фестивала в Торонто миналата година, филмът с участието на Пенелопе Крус и Емил Хърш се появи на екран в Италия и отделни страни на Европа и Азия, като миналия месец тръгна в Япония и Полша. Ето как изглежда новият трейлър на филма.

Историята е за една самотна майка, която се завръща с порасналия си син в Сараево, където загива бащата на детето й по време на Босненския конфликт през 90-те. Очевидно подобен сюжет изисква изключителна отдаденост от актьорите, а ние вярваме, че Крус ще се справи достойно с предизвикателството да пресъздаде героинята си в две различни епохи. И както може да се предполага за по-голямата част от европейските продукции – ще очакваме нещо повече и по-неочаквано от любовна история с край, различен от щастливия…

Филмът е създаден по едноименната книга на Маргарет Мазантини, превърнала се в бестселър в Европа; в него участват и актьорите Аднан Хаскович, Саадет Аксьой, Пиетро Кастелито, Лука де Филипо, Джейн Бъркин, Мира Фурлан, Йован Дивиак и режисьорът, познат на публиката по света именно като актьор в над 70 филма и телевизионни продукции от 80-те години на 20 век до днес. „Twice Born” ще може да бъде видян на голям екран в САЩ и да се поръча чрез системата VOD от 6 декември 2013.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте