И друг път сме писали новини за развитие около бленувания от феновете „Лоши момчета 3”, в които се споменаваше и за работата по „отличен сценарий по идея на Уил Смит”, който обаче така и не стигна доникъде, така че на ваше място не бихме се вълнували особено. Пък и има допълнителни, лоши новини.

Ето какво е положението. Deadline съобщават, че „Sony” са на крачка от подписване на договор с Дейвид Гугенхайм („Секретна квартира”, „Stolen”) за написването на сценарий за „Лоши момчета 3”. Джери Брукхаймър ще се завърне като продуцент, а същото се очаква да направят и Уил Смит и Мартин Лорънс като главните герои Майк Лаури и Маркъс Бърнет.

Тук обаче идва неприятната новина, защото „Deadline” споделят още, че на този етап Майкъл Бей не е обвързан с проекта. Сега, лично за нас Бей винаги е бил основна част от чара на първите два филма и честно казано, нямаме никакво желание да видим трета част без него. Наречете го както искате – един от най-некадърните режисьори на всички времена и т.н., но истината е, че ако „Лоши момчета 2” беше направен без Бей, нямаше да е и наполовина толкова „култов”.

Понеже сме големи фенове на „Лошите момчета” ще изчакаме да видим как ще се развият нещата (дали въобще ще стане нещо), преди да започнем да плюем, пък и нека веднъж в такава ситуация да бъдем оптимисти и да кажем, че сме сигурни, че ако „тройката” ще я бъде, то всички от оригиналния екип ще са на борда. Без геройски загиналите, разбира се.

Между другото, в новината на Deadline се споменава и за рестартирането на „Мъже в черно” и „Ловци на духове”, но това са теми, по които е по-добре да не се почваме, че…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *