Готви се римейк на „Road House”

от на 2013-12-17
 

Патрик Суейзи в „Road House”

Минат-не-минат 20-ина години – и Холивуд поднася поредния римейк. Този път на MGM-мушката е един филм от края на 80-те години, с много кютек и интересна „аура”, най-вече благодарение на Патрик Суейзи. „Road House” (или „Крайпътна къща”, както го помним от старите касети) проследява грижите на един спокоен, любезен и добре трениран мускулест майстор на „прочистването” на барове, пълни с пияни биячи. Има и любовна история, има и добър приятел/учител („cool” Сам Елиът), има и архи-злодей, който си получава заслуженото – наистина клише до клишето, ама не можеш да изключиш телевизора с 37-годишния Суейзи.

Режисьорът, стартирал „Бързи и яростни”, подписал „xXx” и мега катастрофите „Стелт” и „Alex Cross” – Роб Коен ще се заеме с римейка; за сценария ще бъде отговорен Майкъл Стоукс, но все още няма индикации нито за „тона” на филма, нито за това дали ще се придържат стриктно към оригинала (което може би няма да е кой знае колко интересно). Ще видим как ще преценят кой има потенциала да „пренесе” чара на Суейзи в днешни дни. Стискаме палци за добър каст, готин екшън и приятно чувство за хумор.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Мариола
  2013-12-19 at 14:54

  ух, хич не обичам, когато правят римейк на готини филми. Патрик е незамним. Много е важен каст, дано наистина нацелят иначе ще е падение.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2021-12-20 at 23:35

  Тоя проект определено не бързат да го реализират 😀

  Отговор

Коментирайте