Що се касае до нас, Акива Голдсман е противоречиво име. Във филмографията му като сценарист редом до заглавия като „Време да убиваш” и „Красив ум”, присъстват и трагедии като „Батман и Робин” и „Изгубени в космоса” (в продуцентските му начинания, нещата са дори по-зле), затова изпитваме известни съмнения за предстоящия му голям режисьорски дебют „Winter’s Tale”, тъй като просто не сме сигурни в коя от двете крайности ще попадне филмът.

Принципно, до скоро си мислехме, че шансовете за нещо с положителен знак не са никак малко, предвид здравата литературна основа на филма, в която е едноименният роман на Марк Хелприн „Winter’s Tale”, и сериозния актьорски състав в лицето на Колин Фарел, Ръсел Кроу, Уилям Хърт, Дженифър Конъли и Джесика Браун Финдли. Но след като видяхме първия трейлър, вече не сме съвсем сигурни.

Абе, виждали сме и по-лоши неща – все пак става въпрос за приказна любовна история за Свети Валентин – ама това не помага много. Намирисва ни на сериозен евтинджос и ще трябва Голдсман да ни предложи нещо наистина специално от негова страна, за да успеем да преглътнем подобно нещо.

Вижте и един промо постер на филма.

Режисьор на „Winter’s Tale” е Акива Голдсман, а в ролите са Колин Фарел, Джесика Браун Финдли, Ръсел Кроу, Уилям Хърт, Дженифър Конъли, Ева Мари Сейнт, Кевин Кориган и др.

Премиерата е 14 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments