Мъж се събужда в яма, пълна с мъртви тела, без каквито и да е спомени или идея кой е и как се е озовал там. Претърсвайки околността, той попада на къща, в която открива група непознати, всеки от които страда от загуба на паметта и има история, подобна на неговата. Със събирането и подреждането на улики за техните самоличности, напрежението в групата прераства в насилие, но с откритието на една далеч по-ужасяваща – и гладна – заплаха, те са принудени да открият какво ги е събрало заедно, преди да е станало твърде късно.

Това е синопсисът на хорър-трилъра „Open Grave” на Гонзало Лопес-Гайего и Шарлто Копли и тези, които ни познават или ни следят по-отдавна, знаят, че като че ли е писан точно като за нас – просто обожаваме подобни филми. Разбира се, при този род филми за всеки един „Кубът на страха” или „Убийствен пъзел” има по десетина, че и повече брадви, чиито заглавия не заслужават дори да споменаваме, но поне на този етап нещата изглеждат обещаващи. Вижте първия трейлър.

Най-голямото ни притеснение тук е Гонзало Лопес-Гайего, който е отговорен за „Аполо 18”, но пак да кажем, трейлърът не изглежда никак лош, така че определено ще му дадем шанс. Другото важно е финалният обрат – гарантирано ще има такъв – да не е някоя неправдоподобна (дори и за рамките на жанра) глупост, която да няма никакъв смисъл.

Вижте и първия постер.

Режисьор на „Open Grave” е Гонзало Лопес-Гайего, а освен Шарлто Копли, в ролите ще видим Томас Кречман, Джоузеф Морган, Джоси Хо, Ерин Ричардс, Макс Ротесли и др.

Премиерата е 3 януари, а седмица по-рано филмът ще е достъпен на iTunes и VOD.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *