Вече сме ви представяли мини-сериала „Klondike” покрай първите изключително снежни снимки, които се появиха онлайн насред най-големите августовски жеги. Сега, след поредица чудесни, невероятно топли за края на октомври дни, получаваме и първия трейлър, който за съжаление е дълъг едва една минута.

Преди да го видите обаче, малко информация, за да знаете какво да очаквате – мини-сериалът е на „Discovery Channel”, в по-главните роли са Ричард Мадън („Игра на тронове”), Аби Корниш, Тим Рот, Сам Шепърд, Огъстъс Прю, Тим Блейк Нелсън, Джони Симънс и Иън Харт, а Ридли Скот е изпълнителен продуцент. Сюжетът ще ви стане ясен от трейлъра, но за всеки случай по-долу е кратичкият официален синопсис.

http://www.youtube.com/watch?v=FVlPXVczArg

При всички положения възнамерявахме да хвърлим едно око на „Klondike” – както сме споменавали вече няколко пъти, големи фенове сме на Ричард Мадън, нищо че сме го гледали само като Роб в „Игра на тронове”. Но сега, след като изгледахме изненадващо динамичния трейлър (с доста повече насилие от очакваното за „Discovery Channel” сериал), сме още по-любопитни. Ето го и обещания синопсис:

„Klondike” е мини-сериал с епични пропорции, вдъхновен от действителните истории на мъжете и жените, борели се за оцеляване в жестоки условия по време на Златната треска през 1890-те. В центъра на действието са Бил Хаскъл и Байрън Епстийн – двама приятели от детството, които рискуват всичко, за да последват мечтата си за забогатяване. Примамени в безмилостните условия, те трябва да се преборят с природните стихии и много бързо ще проумеят, че най-голямата опасност винаги идва от хората.

Както споменахме в началото на новината, поне от наша гледна точка, на този проект му върви на топло и слънчево, но тази тенденция едва ли ще продължи и със сигурност няма да удържи до премиерата, която е януари месец. „Klondike” ще се излъчи по „Discovery Channel” в три епизода, всеки от тях двучасов.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Яко wee! Така ми се гледаше нещо на тази тематика. Напомня на Deadwood, ама по-мащабно. Ще се гледа 100%