Ето че не ни се наложи да чакаме цял месец (каквато беше първоначалната информация, която получихме с дебютирането на първия рекламен постер на филма), за да видим тийзър трейлъра на доста очаквания „Raid 2: Berandal” на Гарет Еванс, който е продължение на превърналия се в култов „The Raid”, обявен както от зрителите, така и от критиката, за един от най-здравите и впечатляващи екшъни от последните няколко години.

Трейлърът е типичен тийзър и не дава много голяма (да не кажем абсолютно никаква) представа за историята, за която знаем, че започва два часа след края на първия филм, но прекрасно задава експлозивния и доста кървав тон (който всички очакваме като естествено продължение от първия филм) и с по един-два кадъра представя няколко от новите герои, сред които и Hammer Girl, която според запознати е един от най-колоритните и запомнящи се образи.

Също така, виждаме и няколко секунди от една от „акцентовите” екшън сцени, за които сме споменавали, в която ще видим човек (най-вероятно героя на Ико Уаис Рама) да се бие с четирима противници във вътрешността на автомобил, който се ускорява по еднопосочен път.

Вижте – по съвет на Еванс – на голям екран и с набримчен звук!

http://www.youtube.com/watch?v=ObJKvZRlSSY

Чудно. Нямаме търпение да видим повече! И силно се надяваме, че този път някой ще се излъже и ще вземе да покаже филма на голям екран и у нас.

Премиерата на „Raid 2: Berandal” е предвидена за 2014-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. А дано, ама надали. Руснаците даваха предния по техните кина, ама нашите хапльовци ще проспат и този.

  2. Вече ми се изчака чакалото за втората част, но съм определено скептичен за възможност за гледане в бг-кино. Дано скоро го пуснат. 🙂