Малко неща могат да направят един камерен филм, чието действие се развива в силно ограничено пространство, още по-привлекателен за нас (знаете, това са едни от любимите ни филми) и това са фантастичен или хорър елемент или пък… Салма Хайек.

Адски харесваме Хайек и смятаме, че гърдите ѝ са прекрасно допълнение към всеки един филм (разбира се, има изключения, в които дори и тя не помага – справка „Дърти хлапета”), а в случая с „Everly”, от който виждаме първата официална снимка, участието ѝ изглежда още по-ключово.

Първа снимка на Салма Хайек от „Everly”

Действието на филма се развива изцяло в един апартамент и разказва за жена (Салма Хайек), която е принудена да отблъсква вълни от убийци на Якудза, изпратени от бившия ѝ съпруг – опасен мафиотски бос – докато се опитва да спаси отчуждените си майка и дъщеря.

Хайек споделя за ролята:

„Не сте ме виждали такава преди. И това адски ми харесва. Защото наистина виждате трансформацията на героинята, която е явна и шокираща. Ставам „badass”.”

ОК. Определено ще хвърлим едно око на филма, особено ако Хайек се разхожда със секси „нощничката” от снимката през по-голямата част от времето.

Режисьор на „Everly” е Джо Линч („Knights Of Badassdom”), който е и автор на идеята, а сценарият (част от Черния списък за 2010) е дело на Йейл Ханън. В ролите ще видим Салма Хайек, Того Игава, Масаши Фуджимото, Хироюки Ватанабе.

Премиерата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *