Така се получи, че сме доста назад с материала по отношение на „Трансформърс 4”. Просто ъпдейтите все ни хващаха в неподходящ момент – я на морето, я болни – и в последствие така и не стигнахме до тях. Знаем, че на доста хора не им пука от факта – дори се радват, но също така знаем, че филмите от поредицата си имат своите фенове, които ще се изкефят на обявяването на пълното заглавие „Transformers: Age of Extinction”, дебюта на официалния тийзър постер, както и две кратки (задкулисни) видеа от снимачната площадка, пък било то и с огромно закъснение.

Без излишно протакане, започваме със споменатите клипове от снимачната площадка и продължаваме (назад във времето) с няколко снимки на екипа и на новите трансформъри, които не сме виждали до момента, и накрая с тийзър постера и корицата на „Empire” посветена на филма. Вижте.

Зад кулисите:

Трансформъри:

Bumblebee 2014 Concept Camaro
Trumpets please . . . Bumblebee, a 2014 Concept Camaro! . . . the final jewel in the Transformers 4 crown.

Freightliner
The adventure continues to transform with a very different offering from Daimler Trucks North America… the imposing 2014 Argosy cab-over truck by Freightliner.

Pagani Huayra
Considered a masterpiece of design and engineering, this fierce, 2013 blood red Pagani Huayra, is named after an ancient Andean God of Wind.

Sonic RS Rally Car
The Ultimate Sonic RS, just pure fun.

Lamborghini Aventador
Unveiling yet another surprise… the extraordinary and exhilarating 2013 Lamborghini Aventador LP 700-4 Coupe.

Екип:

За финал, ето и корицата на „Empire” и постера, който преди няколко месеца разкри официалното заглавие на филма.

Докато човечеството се опитва да се съвземе след завършека на „Трансформърс 3”, аутоботите и десептиконите са почти изцяло изчезнали от Земята. Група могъщи и гениални бизнесмени и учени се опитват да разкрият тайните на трансформърите и да усъвършенстват технологията, дори отвъд възможностите си да я контролират. Всичко това се случва, докато древна и опасна заплаха се насочва към планетата. Така започва епично приключение и битка между добро и зло, свобода и поробване.

Режисьор на „Трансформърс 4” е Майкъл Бей, а в ролите са Марк Уолбърг, Джак Рейнър, Никола Пелц, Келси Грамър, Станли Тучи, Ти Джей Милър, София Майлс, Ли Бингбин и др.

Премиерата е 27 юни 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Трансформърс, ще го оглозгаме до кокал, безценни! ….. И ще го мразим навеки! 😛