Все още (за щастие) от време на време изпада по някой филм, за който една-единствена реклама ни е абсолютно достатъчна, за да го класира сред най-очакваните заглавия за годината, и „The Wolf Of Wall Street” на Мартин Скорсезе и Леонардо ДиКаприо е точно такъв случай – не че по принцип са ни необходими каквито и да е реклами, за да ни надъхват или убеждават в гигантския талант на Скорсезе и ДиКаприо (общо взето всеки един техен общ проект директно отива сред най-очакваните филми за годината, а в крайна сметка попада и сред най-добрите). Пък и ако не отразявахме маркетинг кампанията на „The Wolf Of Wall Street”, щяхме да се лишим от два наистина страхотни трейлъра.

Имайки предвид всичко това е някак очевидно, че не можем да пропуснем и първия официален клип от филма. Възползваме се от случая да ви представим и два плаката, няколко нови снимки, пред и зад камерата, както и кратичко видео, в което ДиКаприо споделя мнение за човека, когото пресъздава на екран – Джордан Белфорт.

http://www.youtube.com/watch?v=SYXB8crww0I

Ето и плакатите и снимките:

The Wolf of Wall Street” проследява истинската история на брокера Джордан Белфорт, който през 80-те и 90-те години на 20 век изкарва състояние на Уолстрийт и на 26 години е мултимилионер. Но след мащабно разследване на ФБР, свързано с банкова корупция и мафиотски сделки, статусът му се трансформира в „затворник”.

Режисьор на „The Wolf of Wall Street” е Мартин Скорсезе, а в ролите са Леонардо ДиКаприо, Матю Маконъхи, Джона Хил, Жан Дюжарден, Кайл Чандлър, Марго Роби, Кристин Милиоти, Джон Бернтал, Джон Фавро, П. Дж. Бърн, Роб Райнър, Спайк Джоунз и др.

Премиерата е 25 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. ДиКаприо откакто погрозня взе да прави страхотни роли, особено под крилото на Скорсезе 🙂

  2. 😀 погрозня 😀
    а, аз толкова време не можех да си обясня причината за този толкова разнороден актьорски талант 😀