Дуейн Джонсън

В списъка с разнообразни, все силови проекти на Дуейн Джонсън – Скалата вече има и една сървайвър-история. След „Херкулес” на Брет Ратнър и „Бързи и яростни 7” се очаква Скалата да участва и в „G.I.Joe 3”, както и в още няколко идеи „в развитие”. Към тях той добавя главната роря в „Not Without Hope” – екранизация на мемоарите на Ник Скайлър, която ще бъде реализирана от Relativity.

Книгата е извънредно трогателна и нашата компания се гордее, че ще има възможност да работи със Скалата, Ник и целия екип, който ще се посвети на създаване на филм-разказ за тази силна история” – споделя един от шефовете на Relativity Роби Бренър. В ранната сутрин на 28 февруари 2009 година Ник и още трима приятели (играчите от Националната футболна лига Маркис Купър и Кори Смит и бившия футболист от университета в Южна Флорида Уил Блeйкли потеглят с лодка на риболов в мексиканския залив, но на около 35 мили от брега лодката се обръща, връхлита ги буря, и около 45 часа по-късно е открит единственият оцелял в борбата със стихията, глада, обезводняването и хипотермията.

В интерес на истината, винаги когато филмови компании се заемат с история по истински случай, особено с трагичен финал, е малко некомфортно да се правят неуместни шегички, обаче попаднахме в мрежата на коментар „Дали пък Скалата не е гледал съвсем скоро „All Is Lost” на Робърт Редфорд и е решил да се пробва в подобен сюжетен контекст? Или просто е голям фен на „Перфектната буря”?” Въпреки очаквания скептицизъм, на нас ще ни бъде изключително интересно как мистър Джонсън ще се справи със задача, която изисква различни от демонстрираните от него (до този момент) качества. Очаква се избор на сценарист и на режисьор за проекта.

Ето и част от новинарски репортаж, който представя самия автор на книгата-мемоар „Not Without a Hope”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *