Преди около две седмици, Жан-Клод Ван Дам се завърна в развлекателния бизнес с гръм и трясък, благодарение на една-единствена реклама, която направи за него далеч повече, отколкото „Непобедимите 2”. Разбира се, става въпрос за рекламата на „Volvo” „Тhe Most Epic Of Splits”, която се превърна в моментална интернет сензация и благодарение на която в момента интересът към следващите филмови проекти на Ван Дам е далеч по-голям от обичайното.

Като едни истински овчици, ние също се поведохме по общия поток и настроение и решихме да ви представим трейлърите на два от предстоящите проекти на „The Muscles from Brussels”, озаглавени „Welcome to the Jungle” и „Enemies Closer”. Слава богу, и двата филма са доста кретенски и обещават една идея повече от евтиниите, които той снимаше през последните години.

„Welcome to the Jungle”

Започваме с откровената комедия „Welcome to the Jungle”, в който Ван Дам изпълнява ролята на Сторм Ротчайл – бивш морски пехотинец и настоящ инструктор, който трябва да осигури оцеляването на свои колеги, след като планираният скромен „тиймбилдинг” в природата се превръща в истинска катастрофа. Освен Жан-Клод Ван Дам, във филма участват Адам Броуди, Денис Хейсбърт, Роб Хюбъл, Кристен Шаал и др.

Режисьор на „Welcome to the Jungle” е Робърт Мелцър, а премиерата е 7 февруари 2014.

„Enemies Closer”

Продължаваме с малко по-типичния „Enemies Closer”, в който обаче Жан-Клод Ван Дам (очевидно забавлявайки се) предлага нетрадиционно за него превъплъщение, правейки се лекинко на Хавиер Бардем. Филмът е сниман у нас и да, изглежда ужасно, но пък Жан Клод „just couldn’t give a Damme”, затова и ние няма да се тръшкаме много. Освен Ван Дам, в ролите са Орландо Джоунс, Том Еверет Скот, както и нашенският Захари Бахаров. Сюжета няма да ви го разказваме, вижте трейлъра, той е достатъчно ясен.

http://www.youtube.com/watch?v=TYaLG5Wnz4w

Режисьор е Питър Хаймс (много ни е жал за този човек, защото харесваме доста от по-ранните му филми), а премиерата е 24 януари.

За финал, вижте спомената по-горе реклама на „Volvo”. Заслужава си.

http://www.youtube.com/watch?v=M7FIvfx5J10

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Не мога да не изкоментирам.
    Първо искам да изкажа и аз най искренните си съболезнования към Питър Хейъмс защото по-ранните му филми са наистина страхотни. Разбира се един от любимите ми е 2010 и се досещате защо. Разбира се не може да го сравняваме с Кубрик, но винаги съм смятал, че филма е едно наистина достойно продължение на шедьовъра!

    Следващото, което искам да изкоментирам е, че рекламата я завъртяха (както и вие казахте) преди две седмици и я гледах 10-15 пъти чесно казано. Е, просто невероятна реклама е! Да ти е кеф просто по телевизията да гледаш точно ей такива прекрасни реклами 🙂 Който не я е гледал да я гледа.