Трейлър и плакат на „Devil’s Knot”

от на 2013-11-20
 

Накратко, вече сме виждали снимки от „Devil’s Knot” на Атом Егоян с Колин Фърт и Рийз Уидърспуун в главните роли, а сега е ред и на първия трейлър, който дава доста добра представа какво можем да очакваме от филма.

В случай, че не сте запознати, „Devil’s Knot” представлява художествена интерпретация на един от най-известните и все още отворени криминални случаи от близкото минало в Съединените щати, „Тримата от Западен Мемфис”, в който трима тийнейджъри са осъдени неправомерно за убийството на три малки момчета.

Не сме сигурни дали става въпрос за търсен ефект или за някаква ранна, все още недовършена версия, но нещо не е наред с картинката на този трейлър. Това постоянно „мърдане” насам-натам малко ни „вади от филма”, затова няма да бързаме да си съставяме официално мнение, тъй като историята ни е на сърце и искаме да видим трейлъра като хората.

Вижте и първия постер на филма.

плакат на „Devil’s Knot”

Последно, ако и на вас историята ви е любопитна, предлагаме ви да видите (ако разбира се вече не сте го направили) и трейлъра на „West of Memphis”, чиито продуценти са Питър Джаксън и Фран Уолш – един от няколкото документални филма, посветени на случая.

Режисьор на „Devil’s Knot” е Атом Егоян, а в ролите са Колин Фърт, Рийз Уидърспуун, Ейми Райън, Дейн ДеХаан, Стивън Мойер, Кевин Дюран, Брус Грийнууд, Елиас Котеас, Алесандро Нивола и Мирей Инос.

Премиерата все още не е определена.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте