ТВ спотове, клипове, плакат и нови снимки от „American Hustle”

от на 2013-11-29
 

Много накратко: имаме големи очаквания и надежди за „American Hustle” на Дейвид О. Ръсел, който следим доста отблизо, но през последните дни се събраха доста телевизионни спотове, клипове и снимки, които не успяхме да отразим.

Сега, покрай дебюта на най-новата реклама на филма, използваме случая, за да ви представим всичко накуп. Караме направо, тъй като вече достатъчно сме писали за проекта и няма смисъл да се повтаряме.

Клипове:

ТВ спотове:

http://www.youtube.com/watch?v=7pBj_ePeVY4

http://www.youtube.com/watch?v=hYYdp0NEgBs

Вижте и най-новия плакат, както и няколко снимки.

„American Hustle” е художествена измислица за гениален мошеник на име Ървинг Розенфелд (Крисчън Бейл), който заедно с не по-малко хитрата си и прелъстителна партньорка, британката Сидни Просър (Ейми Адамс), е принуден да работи за неконтролируемия ФБР агент Ричи Димасо (Брадли Купър). Димасо ги забърква в изкусителния и опасен свят на Джърси мафията, където се сблъскват с Кармайн Полито (Джереми Ренър), енергичен и избухлив политик, който попада между мошениците и федералните агенти. Но най-важна може да се окаже непредсказуемата съпруга на Ървинг Розалин (Дженифър Лорънс), която би могла да разруши целия му свят. Подобно на предишните филми на Дейвид О. Ръсел, „American Hustle” не подлежи на жанрово определение и разчита на неподправените емоции и залози на живот и смърт.

Режисьор на „American Hustle” е Дейвид О. Ръсел, а в ролите ще видим Крисчън Бейл, Ейми Адамс, Брадли Купър, Дженифър Лорънс, Джереми Ренър, Алесандро Нивола, Елизабет Ром, Луи С. К., Майкъл Пеня и Робърт Де Ниро.

Премиерата е 13 декември 2013.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте