Ако ни позволите да перифразираме една чудна реплика от „Боен клуб”, „47 Ronin” е като раничка на небцето, която няма да зарасне, докато не спрете да я човъркате с език, само дето не можете. Това е в отговор на въпроса защо продължаваме да отразяваме този филм.

Във фокуса на предишния трейлър бяха екшънът и „крийчърите” – едно от малкото неща, които на този етап се явяват като плюс за филма – докато в този, лек акцент са лошите актьорски качества на Киану Рийвс.

Общо взето нямаме много спомени от по-старите реклами на филма, но от това, което все пак си спомняме, съдим, че този трейлър е най-лошият, който сме виждали до момента.

Предишния път споделихме, че ако „47 Ronin” не ни обижда интелектуално и ни предложи чисто и просто забавление, което не се взима на сериозно, и един-два запомнящи се екшън епизода и създания, току-виж сме му дали един „pass”, но сега вече не сме сигурни.

Вижте и два, също толкова лоши постера.

47 Ronin - плакат

47 Ronin - плакат

Режисьор на „47 Ronin” е Карл Ринш, а в ролите ще видим Киану Рийвс, Таданобу Асано, Ринко Кикучи, Хироюки Санада, Ко Шибасаки, Харука Абе, Рик Дженсет и др.

Премиерата е 26 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *