Въпреки че „Grudge Match” със Силвестър Сталоун и Робърт Де Ниро (меко казано) не е проект, към който таим особено топли чувства, продължаваме да се връщаме към филма по същата причина, поради която не можем да отвърнем поглед от някой кървав инцидент на пътя. Трябва да признаем обаче, че първият трейлър не беше тоталната трагедия, която очаквахме и имаме надежди да можем да кажем същото и за самия филм. Не искаме да е хубав – това е невъзможно – искаме просто да не е обидно тъп.

Но както и да е, да караме по същество. Преди няколко дни в нета дебютираха три нови ретро плаката, които се възползват от тематиката на филма и са оформени като предстоящо боксово събитие. Два от тях представят главните действащи лица Били „The Kid” МакДонън (Де Ниро) и Хенри „Razor” Шарп (Сталоун), а третият ги изправя един срещу друг. Нито идеята нито изпълнението на плакатите са нещо специално (да не кажем, че са кофти), но както казахме в началото, не можем да отвърнем поглед, така че…

Grudge Match” поставя един срещу друг двама боксьори и ожесточени съперници – Били „The Kid” МакДонън и Хенри „Razor” Шарп, които 30 години след края на кариерите си отново се качват на ринга, за да могат веднъж завинаги да разрешат спора кой от двамата е по-добър.

Режисьор на „Grudge Match” е Питър Сегал, а сценарият е дело на Дъг Елин, Родни Ротман и Тим Келехер. В ролите са Силвестър Сталоун, Робърт Де Ниро, Кевин Харт, Алън Аркин, Ким Бейсингър, Джон Бернтал и др.

Премиерата е 25 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *