Докато слуховете около „Star Wars VII” всекидневно се вихрят като горски пожари, а късчетата потвърдена информация са меко казано оскъдни, подготвяният от „Disney” анимационен сериал „Star Wars Rebels” (който бе представен на конвенцията „Star Wars Celebration Europe II” с няколко любопитни концептуални рисунки) бавно, но сигурно се придвижва напред и в действителност има какво да ни предложи като реклами. Това, че са изключително дребни тизйърчета, няма никакво значение, пак е по-добре от без хич.

Става въпрос за първия тийзър трейлър, който се появи в началото на седмицата, както и за любопитен пропаганден постер на Империята. Вижте ги, а след това хвърлете едно око и на официалния сюжет.

До момента за сюжета на сериала знаехме, че действието ще се развива в 20-годишния период между „Star Wars: Епизод III – Отмъщението на ситите” и „Star Wars: Епизод IV – Нова надежда”, но сега Bleeding Cool ни предлагат официалния синопсис:

„Star Wars Rebels” продължава епичната традиция на легендарната „Star Wars” сага с чисто нови, вълнуващи и изпълнени с екшън приключения. Злата Галактическа империя затяга властната си хватка над все повече светове и това е началото на мрачна и тежка епоха в галактиката. В началото на сериала имперските сили са окупирали отдалечена планета и управляват с железен юмрук, съсипвайки живота на обитателите. Но има няколко смелчаци, които се противопоставят на безбройните Stormtrooper-и и TIE fighter-и на Империята: екипажът на звездния кораб „Ghost”. Заедно, те ще се сблъскат със заплашителни нови злодеи, ще преживеят вълнуващи приключения и ще се превърнат в герои.

Премиерата на „Star Wars Rebels” се очаква през есента на 2014.

Завършваме новината с най-новия слух около „Star Wars VII”, а именно че работните заглавия на филма са „Rise of the Jedi” и „Return of the Sith”. Това били заглавия, по които работил Джордж Лукас преди „Disney” да закупят „Lucasfilm” и да започнат своите си планове. Разбира се, това не означава абсолютно нищо и общо взето са поредните, не бихме казали и трохи, а измислици-премислици, с които феновете се занимават, докато чакат нещо съществено като инфо.

Последно вижте коментара на Харисън Форд и Бенедикт Къмбърбач за участието им в предстоящия филм.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *