Отворете широко уста!

Играта приключи. „Капаните на фармацевтиката” на Бен Голдейкър спечели:

Ана Стоянова

Представител на издателство „Изток-Запад” ще се свърже с нея с подробности как да получи наградата. Честито!

____________________

Шокираща, скандална, провокативна, достоверна: това са само част от определенията за книгата „Капаните на фармацевтиката“ (ИК „Изток-Запад”) на известния британски доктор Бен Голдейкър. Ученият разкрива и описва много от измамите на фармацевтичните компании, които подвеждат лекарите и по-скоро вредят на пациентите, отколкото да ги лекуват.

Капаните на фармацевтиката“ (ревю!) носи подзаглавието „Как фармацевтичните компании подвеждат лекарите и вредят на пациентите“ и в нея Голдейкър разкрива машинациите на фармацевтичните компании, които провеждат нелепи тестове на медикаментите си, фалшифицират и крият от лекарите и пациентите крайните (особено неприятни) резултати от тези тестове и преувеличават ползите от своите продукти. Повечето от данните от тези изпитвания, които се представят на регулаторните органи, са само от началните етапи от пътя на медикамента. Така пред обществеността се излага изкривена картина на истинските въздействия на лекарствата, а това изкривяване на данните води и до изкривено прилагане на лекарствените средства впоследствие. Въоръжете се с книгата, за да се предпазите от злата фармацевтична политика, като отговорите правилно на въпроса:

Кой е режисьор на медицинския трилър „Кома” по романа на Робин Кук?

а) Майкъл Крайтън
б) Рон Хауърд
в) Стивън Содърбърг

Верен отговор и координати (име, телефон, град) за обратна връзка можете да изпращате на адрес [email protected] до 15 октомври (включително)!

„Капаните на фармацевтиката” на Бен Голдейкър

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *