С приключването на един от най-добрите сериали (не само от последните няколко години, но в историята на телевизията) „Breaking Bad”, в личната ни програма се отваря дупка, която спешно трябва да запълним с нещо поне донякъде сравнимо като качество – не се и надяваме на истински заместител, толкова добър сериал едва ли ще намерим. Но сме отворени към предложения и чакаме съвети…

Едно заглавие, което според нас има сериозен потенциал, е гангстерският „Mob City” на Франк Дарабонт, от който досега сме виждали само няколко снимки и един тийзър. До декември, когато сериалът официално ще тръгне по TNT, вероятно ще добием малко по-ясна представа какво ни очаква, но засега можем да си вадим изводи само от гореспоменатия тийзър и два нови ТВ спота, които – за съжаление – също са си доста тийзърски и наблягат основно на екшъна (или по-скоро на обещанието за такъв). Освен тях получаваме и първия плакат на сериала, който можете да видите веднага след спотовете.

Mob City - плакат

В „Mob City” ще видим Джон Бърнтал, Джефри ДеМън, Нийл Макдона, Томас Джейн, Едуард Бърнс, Робърт Непър, Майло Вентимиля, Рон Рифкин, Алекса Давалос, Саймън Пег и други.

Режисьор на пилотния епизод е Франк Дарабонт, който е и изпълнителен продуцент на сериала, а премиерата му е 4 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *