You are not just an analyst anymore, Jack. You are operational now.

Като се замисли човек, тази реплика на Кевин Костнър перфектно илюстрира ситуацията около подготвяния от Кенет Брана и Крис Пайн рестарт на поредицата за Джак Райън „Jack Ryan: Shadow Recruit”. Райън вече не е просто анализатор, той е действащ оперативен агент. В смисъл, „Paramount” имат нужда от франчайз от типа на „Борн” и префасонират образа, така че да отговаря на изискванията им.

Дали след тази трансформация от Райън ще остане нещо от това, което Том Кланси е имал като идея, като е създал образа, или от това, което сме виждали при предишните му филмови превъплъщения (изиграни от Алек Болдуин, Харисън Форд и Бен Афлек), тепърва предстои да видим, но съдейки по рекламите до момента – включително и най-новия международен трейлър, който може да видите по-долу – отговорът по всяка вероятност е не.

http://www.youtube.com/watch?v=BpuQ-ROPFr0

Дааам… Надявахме се новият трейлър на филма да пооправи малко усещанията ни от първата реклама, но уви това не се случва – за съжаление всичко е прекалено генерично и просто не виждаме нищо, което да ни грабне. А желанието на „Paramount” за поредица ала „Борн” е прозрачно и да си го кажем честно, жалко.

Jack Ryan: Shadow Recruit” не е създаден по нито един конкретен роман на Кланси и общо взето разказва „оригинална” история, която се развива във времето, когато Джак Райън все още не е действащ агент на ЦРУ. Той работи като финансов специалист в Москва и разкрива заговор на своя работодател – финансовия гений Виктор Стазов (в ролята Кенет Брана) – за организиране на терористична атака, с която да бъде срината американската икономика чрез девалвация на щатския долар.

Режисьор на „Jack Ryan: Shadow Recruit” е Кенет Брана, сред сценаристите са имената на Дейвид Кеп и Адам Козад, а в ролите ще видим Крис Пайн, Кенет Брана, Кевин Костнър, Кийра Найтли, Колм Фиор и др.

Премиерата е 25 декември 2013.

Повече подробности за филма можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Хаха, смятах да пиша абсолютно същото като това по-горе 🙂 Дано, защото „Алекс Крос“ беше Ужасен !!! И това прекалено прилича на Борн, което не е много добре мисля! 🙂