Мартин Фрийман ще поеме персонажа на Уилям Х.Мейси

Може би помните, че основателно изляхме възмущение по повод идеята за „телевизиониране” на „Фарго”, но си оставихме „вратичка” евентуално да не плюем много по резултата, след като самите братя Коен ще го „надзирават” изпълнително-продуцентски. Всъщност като се замисли човек – каква друга би могла да бъде реакцията по адрес на култов филм от такъв ранг?! Пък и тогава не се знаеше нищо.

Преди десетина дни беше потвърдено, че Били Боб Торнтън ще поеме ролята, изиграна от Стив Бушеми в оригинала, а вече е ясно и кого ще видим като персонажа на Уилям Х.Мейси – ни повече, ни по-малко ролята е поверена на Билбо Уотсън, така де – Мартин Фрийман. За нас лично този факт е повече от обнадеждаващ, не само защото имаме твърда вяра в британската актьорска школа, а и защото знаем, че ще се справи. Симпатичен ни е – факт.

Със сценария се бори Ноа Хоули (поредиците „The Unusuals” и „My Generation”), детайли по сюжета се пазят в тайна, но ще се ползва общата структура на оригиналния филм – това е ясно, ще се решават странни криминални случаи в не много нормална обстановка. Снимките май трябва да започнат всеки момент, а поредицата от 10 серии е планирана да излезе в ефир идната пролет. Кой още ще участва в предстоящото телевизионно „Фарго” и по-важното: кой ще отговаря за режисурата? – предполагаме, че ще научим скоро.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *