Ди Каприо

Беше толкова отдавна, когато споделихме как Скорсезе има желание да екранизира „The Snowman”, част от поредицата на норвежкия автор Ю Несбьо, че може вече да сте забравили, пък и той се отказа и сега Universal си търсят режисьор за поректа… Но Льонката ДиКаприо си е харесал друга творба на същия автор – „Blood on the Snow”, и е много вероятно да действа по-експедитивно по екранизирането ѝ.

Той има желание да влезе в ролята на продуцент с компанията си Appian Way, а може и да си хареса роля в бъдещия (собствен!) проект. Несбьо ще издаде романа под псевдоним – Том Йохансен, но това няма да стане преди следващата пролет, а съобразявайки се с маркетинговите тенденции на пазара (кино, но и книжен), авторът дори е предвидил – какво? – продължение, съвсем закономерно озаглавено „More Blood on the Snow”.

Историята, която се е харесала на Леонардо, е за наемен убиец, получил задача да ликвидира жената на шефа си, обаче се влюбва в нея. Да, по-голямо клише надали можеше да се измисли! Никога не сме чели, нито пък сме гледали този сюжет! Въздържаме се от последващи коментари, наистина. Warner Bros. се надяват да открият правилния сценарист за подобен проект, преди да започнат търсене на режисьор, че все пак ДиКаприо не е за изпускане – нито пред, нито зад камерата…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *