Джош Бролин

Така. Преди няколко дни получихме запитване защо не сме отразили няколкото сигурни актьорски попълнения, с които се сдоби предстоящия „Джурасик парк 4”, който както разбрахме наскоро ще носи името „Джурасик свят” („Jurassic World”). Отговорът е, първо, защото тези дни времето ни е кът и второ – и по-важното – нито едно от съобщените имена на Брайс Далас Хауърд („Южнячки”), Тай Симпкинс („Железният човек 3”) и Ник Робинсън („The Kings of Summer”) не ни е достатъчен дразнител, че да ни накара да зарежем всичко и да се заемем с писане.

Вчера обаче се появи една потенциално доста добра кастинг новина, която просто няма как да пропуснем. Variety съобщават, че Джош Бролин води преговори за присъединяване към екипа, воден от Колин Тревъроу, и според предварителната информация, той трябва да поеме главната роля, за която (за съжаление) на този етап не се знае нищо.

Сега, Бролин може да не е Сам Нийл или Джеф Голдблум (ама, кой е?) и да е правил доста грешни стъпки в кариерата си (още ни боли заради „Jonah Hex”), но той е прекрасен актьор (ако не вярвате, гледайте „Милк”, „Няма място за старите кучета” или „Мъже в черно 3” ако щете, а сме сигурни и че в римейка на „Oldboy” на Спайк Лий и в мегаочаквания „Inherent Vice” на Пол Томас Андерсън също ще бъде на висота) и според нас чудесно ще пасне на една „картинка” с излезли от контрол динозаври. Въпросът е само участието му да се потвърди официално. Името му дълго време се свързваше с проекта, така че шансовете за това не са никак малки.

Джурасик свят” („Jurassic World”) отваря врати на 12 юни 2015 под режисурата на Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Safety Not Guaranteed” („Безопасността не е гарантирана”) Дерек Конъли. Продуценти са Стивън Спилбърг, Франк Маршал и Пат Кроули.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Много не професионално подхождате към новините. Един добър журналист не трябва да отразява само новините които му харесват.

    Спомням си, че дори не отразихте обявяването на режисьорите на Карибски Пирати 5 защото вече не ви е бил интересен. Това е смехотворно!

    Това, че на вас не ви харесва, не означава, че няма да се хареса на другите. Много непрофесионален подход!

  2. Надявам се, че човекът, чиято глава е родила думата „джурасик“, е бездетен и по този начин е спасил света от гените си.

  3. Карибските пирати са смехотворни другарю unknown. Не искам измежду новините за братя Коен и Уес Андерсън да чета за тази корпоративна плява. Купувай си Блясък – там сигурно пише и карибските пирати и за майли сайръс и за други такива неща, които са на нивото на културните ти предпочитания.

  4. Смехотворно е въобще, че съществува заглавието “ Пирати 5 “ 😀