Снощи излезе първия трейлър на „Captain America: The Winter Soldier” и бързаме да ви го представим – досега доста се бавехме с новините около точно това „Marvel” продължение, но определено не е защото не харесваме първия филм или The Cap, просто така се случваше. Този път няма да се бавим с излишни коментари, достатъчно ви е да знаете, че трейлърът е точно това, което може да се очаква от филм за Капитан Америка след „Отмъстителите” – качествен екшън, драма (проблемите на точно този супер-герой с S.H.I.E.L.D само се задълбочават), любимата ни Скарлет…

Искаше ни се да видим малко повече от злодея, който отдавна не е загадка – даже и Капитана да не знае кой е, ние най-малкото сме виждали заглавието на филма, но явно ще трябва да почакаме. Ако все пак нещо не ви е ясно около сюжета, към края на новината ще откриете официалния синопсис.

Сега, след като отметнахме по-важното, можете да видите и няколко нови снимки от филма, както и нов плакат, който е леко тийзърски, но пак е нещо повече от оцапания щит от първия постер. Героичната поза ни е позната от стотици подобни блокбастър плакати, но трябва да признаем, че обикновено героите (или анти-героите), обърнали ни гръб, не са на The Helicarrier. И като стана дума, горкият Helicarrier…

Капитан Америка 2 - плакат

Капитан Америка 2

Ето го и обещания официален синопсис:

След катаклизмичните събития в Ню Йорк („Отмъстителите”), Стив Роджърс (Крис Евънс), познат още като Капитан Америка, живее тихо и спокойно във Вашингтон и се опитва да свикне със съвременния живот. Но когато колега от S.H.I.E.L.D е застрашен, Стив се замесва в опасна интрига, която застрашава целия свят. С помощта на Черната вдовица (Наташа Романоф – Скарлет Йохансон) Капитана се опитва да разкрие все по-дълбокия заговор и да се защити от професионалните убийци, които го дебнат навсякъде. Когато разбират точно колко сериозна е опасността, Капитан Америка и Черната вдовица намират нов съюзник в супергероя The Falcon (Антъни Маки). Но много скоро всички те се изправят срещу неочакван и действително страшен враг – The Winter Soldier.

Режисьори на „Captain America: The Winter Soldier” са Антъни и Джо Русо, а в ролите са Крис Евънс, Скарлет Йохансон, Антъни Маки, Себастиан Стан, Самюъл Л. Джаксън, Робърт Редфорд, Фрак Грило, Тоби Джоунс, Коби Смълдърс, Емили Ван Камп, Доминик Купър, Хейли Атуел и др.

Премиерата е 4 април 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Finally!!! Вече с кеф отново си слагам ключовете на key holder-a ми щит! 😀